Nieuw Zuid Triple Living / Groen Veel Groen Of Hoe Deze Projectontwikkelaar De Stadswijk Leefbaarder Maakt / Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue.. ►opgericht in 2010 als stadsontwikkeling antwerpen zuid. Het is een unieke buurt op een uitzonderlijke locatie in antwerpen: Dertig jaar nadat toyo ito zijn nooit gerealiseerde plannen voor nieuw zuid lanceerde in het kader van stad aan de stroom, gaat dan toch een beroemde japanner in antwerpen aan de slag. Klik voor meer informatie over triple living. Последние твиты от triple living (@triple_living).

Dit is een indrukwekkend cijfer als je weet dat het gemiddelde in de binnenstad 12% bedraagt. Zuiderzicht, as block 6 is called, will be 80 meters high and contains 132 housing units, spread over 25 building layers, and a hotel with 5 building layers. © 2021 atelier kempe thill. Volgend jaar al zullen de eerste bewoners hun intrek nemen op de site. Het is een duurzaam project met het grootste warmtenet van vlaanderen.

Apartmenthaus In Antwerpen Beton Wohnen Mfh Baunetz Wissen
Apartmenthaus In Antwerpen Beton Wohnen Mfh Baunetz Wissen from www.baunetzwissen.de
Het gaat hard voor nieuw zuid, de groenste en meest duurzame stadsontwikkeling van het land. Dans les quartiers conçus par le promoteur immobilier triple living, chaque bâtiment, chaque rue. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar het perfecte appartement. Welkom in de buurt van de toekomst! ✦exclusief voor abonnees door6 december 2017, 0:00. Atelier kempe thill architects and planners was founded in 2000 by the two german architects, andré kempe ('68) and oliver thill ('71), following their europan 5 winning proposal of three hundred dwellings in kop van zuid, rotterdam. Het is een groen stadsdeel van 20 hectare, waarvan 12 hectare effectief groen blijft. Aan de schelde, in het verlengde van het zuid en geflankeerd.

Wij zijn terug bij triple living.

Triple living gaat in duitsland van start met drie projecten: A total of eight residential towers will be built on nieuw zuid, the future residential estate behind the new courthouse on the bolivarplaats. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. You will notice in every detail that a great nieuw zuid was designed by the very best. Welkom in de buurt van de toekomst! Nieuw zuid is een duurzame en groene stadsbuurt in antwerpen. Amper zeven jaar nadat de eerste bouwwerken werden even geleden nodigde triple living de gezinnen van nieuw zuid uit voor een gezellige paaseierenzoektocht voor de kleinsten op 5 april. Interbuild bouwt voor stadsontwikkeling antwerpen zuid nv op de site van triple living, gelegen tussen de schelde en het justitiepaleis. ►opgericht in 2010 als stadsontwikkeling antwerpen zuid. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar het perfecte appartement. Volgend jaar al zullen de eerste bewoners hun intrek nemen op de site. Projectontwikkelaar triple living wil met de realisatie van nieuw zuid een toonbeeld stellen voor duurzame stadsontwikkeling en richt zich met het project tot alle antwerpenaren en gezinnen die zich in de havenstad willen vestigen. Triple living kan nu nog niet veel kwijt over de residentiële toren die het sociale woonblok zal doen vergeten.

Een groene, duurzame en gemengde woonwijk in opdracht van de stad antwerpen. Onlangs is de verkoop van de appartementen in het negentiende gebouw op de site al gestart. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in antwerpen. Interbuild bouwt voor stadsontwikkeling antwerpen zuid nv op de site van triple living, gelegen tussen de schelde en het justitiepaleis. ►veranderde in 2015 de naam in triple living.

Nieuw Zuid Antwerpen Max Dudler
Nieuw Zuid Antwerpen Max Dudler from www.maxdudler.de
Dertig jaar nadat toyo ito zijn nooit gerealiseerde plannen voor nieuw zuid lanceerde in het kader van stad aan de stroom, gaat dan toch een beroemde japanner in antwerpen aan de slag. Interbuild bouwt voor stadsontwikkeling antwerpen zuid nv op de site van triple living, gelegen tussen de schelde en het justitiepaleis. Triple living | triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Triple living nv michel de braeystraat 55 2000 antwerpen t. Intussen zit de ontwikkeling van nieuw zuid zowat halfweg. Aan de schelde en het trendy zuid. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. © 2021 atelier kempe thill.

Amper zeven jaar nadat de eerste bouwwerken werden even geleden nodigde triple living de gezinnen van nieuw zuid uit voor een gezellige paaseierenzoektocht voor de kleinsten op 5 april.

Triple living bouwt aan uw huis van morgen. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar het perfecte appartement. Triple living bouwt aan uw huis van morgen. Nieuw zuid legt de lat hoog. Nieuw zuid, de nieuwe wijk aan de scheldekaaien tussen hoboken en het nieuwe justitiepaleis, is een wijk waar energie, afval. Volgend jaar al zullen de eerste bewoners hun intrek nemen op de site. Onlangs is de verkoop van de appartementen in het negentiende gebouw op de site al gestart. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. ►veranderde in 2015 de naam in triple living. Het gaat hard voor nieuw zuid, de groenste en meest duurzame stadsontwikkeling van het land. Atelier kempe thill architects and planners was founded in 2000 by the two german architects, andré kempe ('68) and oliver thill ('71), following their europan 5 winning proposal of three hundred dwellings in kop van zuid, rotterdam. Последние твиты от triple living (@triple_living). Klik voor meer informatie over triple living.

Triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit. Triple living kan nu nog niet veel kwijt over de residentiële toren die het sociale woonblok zal doen vergeten. Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Klik voor meer informatie over triple living. You will notice in every detail that a great nieuw zuid was designed by the very best.

Nieuw Zuid Lanceert Nieuwe Woontoren Scheldezicht Architectural Animation Skyscraper Willis Tower
Nieuw Zuid Lanceert Nieuwe Woontoren Scheldezicht Architectural Animation Skyscraper Willis Tower from i.pinimg.com
Een innovatieve woonsite die uitblinkt in duurzaamheid. Nieuw zuid is een visionaire stadsontwikkeling op een toplocatie in antwerpen. 452 tykkäystä · 1 puhuu tästä · 24 oli täällä. Wij helpen huurders in hun zoektocht naar hetperfecte appartement. Amper zeven jaar nadat de eerste bouwwerken werden even geleden nodigde triple living de gezinnen van nieuw zuid uit voor een gezellige paaseierenzoektocht voor de kleinsten op 5 april. Het is een groen stadsdeel van 20 hectare, waarvan 12 hectare effectief groen blijft. ►vooral bekend van het grootschalige woonproject nieuw zuid in antwerpen. Interbuild bouwt voor stadsontwikkeling antwerpen zuid nv op de site van triple living, gelegen tussen de schelde en het justitiepaleis.

Triple living | triple living staat garant voor kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit.

Dertig jaar nadat toyo ito zijn nooit gerealiseerde plannen voor nieuw zuid lanceerde in het kader van stad aan de stroom, gaat dan toch een beroemde japanner in antwerpen aan de slag. Triple living bouwt als projectontwikkelaar het nieuwe stadsdeel nieuw zuid. De elegante hoogbouw is getekend door c.f. You will notice in every detail that a great nieuw zuid was designed by the very best. Welkom in de buurt van de toekomst! Nieuw zuid, de nieuwe wijk aan de scheldekaaien tussen hoboken en het nieuwe justitiepaleis, is een wijk waar energie, afval. Het is een groen stadsdeel van 20 hectare, waarvan 12 hectare effectief groen blijft. Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen. Le promoteur immobilier triple living ne jure que par des architectes de renom. Zuiderzicht, as block 6 is called, will be 80 meters high and contains 132 housing units, spread over 25 building layers, and a hotel with 5 building layers. Het is een unieke buurt op een uitzonderlijke locatie in antwerpen: De ontwikkeling verloopt gefaseerd van noord naar zuid, zodat de eerste delen die klaar zullen zijn meteen aansluiten op de stad. A total of eight residential towers will be built on nieuw zuid, the future residential estate behind the new courthouse on the bolivarplaats.

Nieuw zuid bestaat voor 62% uit groen nieuw zuid. ►veranderde in 2015 de naam in triple living.